historien bag schroll

Monogram af Schroll

Virksomheden SCHROLL

Blev grundlagt på en bar mark i Årslev 1998 af Carsten Schroll. I 2007 indgik Carsten Schroll partnerskab med sin tvillingebror Søren Schroll – i dag er vi blandt en af Europas største producenter indenfor Hortensia med egen forædling og lokationer både i Danmark og Portugal.

Vores monogram består af bogstavet S – S for Schroll.
2 stk. som symboliserer ejerne (og tvillingerne) Carsten & Søren Schroll.

egen forædlingsafdeling

2007 etablerede vi vores egen forædlingsafdeling – her producerer og selekterer vi iblandt mere end 20.000 potentielle nye Hortensiasorter, hvert år! Vi lægger stor vægt på at skabe Hortensiasorter som har nye farver og former, bedre vækst og god plantesunhed, og er tilpasset det danske klima.

I 2013 kunne vi efter 6 års intens forædlingsarbejde introducere de første af vores egne sorter – heriblandt den globalt prisbelønnet Hortensia Deep Purple. Vi har i de efterfølgende år sendt 2-4 nye Hortensiasorter på markedet – hvert år.

20 ÅRS ERFARING

Fortryllende, prægtig og særdeles smuk – Hortensia er helt unik med sine mange smukke farver og former.

Hortensia

Den smukkeste af alle

Hortensia står efterhånden i mange have rundt om. Vi har over 20 års erfaring med Hortensia, og derfor har vi samlet en masse god råd om den smukke havedronning.

MAJESTÆTISK OG SLANK

Denne skønhed stammer oprindeligt fra Afrikas varme himmelstrøg, og gør sig derfor fremragende på en sydvendt terrasse i fuld sol.

AGANPANTHUS

Havens dronning

Agapanthus har i mange år været en overset plante, men flere og flere har fået øjnene op for denne særlige skønhed, som om sommeren klarer sig formidabelt i fuld sol.