Vores historie

Om os

HISTORIEN BAG

SCHROLL

PASSIONEN FOR BLOMSTER

EN FAMILIEEJET VIRKSOMHED

Historien om os
Virksomheden SCHROLL blev grundlagt på en bar mark i Årslev 1998 af Carsten Schroll. I 2007 indgik Carsten Schroll partnerskab med sin tvillingebror Søren Schroll – i dag er vi blandt en af Europas største producenter indenfor Hortensia med egen forædling og lokationer både i Danmark og Portugal.

SCHROLL MONOGRAM BLACK
Vores monogram består af bogstavet S – S for Schroll.
2 stk. som symboliserer ejerne (og tvillingerne)
Carsten & Søren Schroll.

2007 etablerede vi vores egen forædlingsafdeling – her producerer og selekterer vi iblandt mere end 20.000 potentielle nye Hortensiasorter, hvert år! Vi lægger stor vægt på at skabe Hortensiasorter som har nye farver og former, bedre vækst og god plantesunhed, og er tilpasset det danske klima. 

I 2013 kunne vi efter 6 års intens forædlingsarbejde introducere de første af vores egne sorter – heriblandt den globalt prisbelønnet Hortensia Deep Purple. Vi har i de efterfølgende år sendt 2-4 nye Hortensiasorter på markedet – hvert år. 

HORTENSIA

Hortensia står efterhånden i mange have rundt om. Vi har over 20 års erfaring med Hortensia, og derfor har vi samlet en masse god råd om den smukke havedronning.

AGAPANTHUS

Agapanthus har i mange år været en overset plante, men flere og flere har fået øjnene op for denne særlige skønhed, som om sommeren klarer sig formidabelt i fuld sol.

LAVENDLER

Lavendler er traditionelt blevet brugt både som haveplante, duftmiddel, i buketter, til madlavning og meget mere. Den er let at passe og kommer igen år efter år.