Hydrangea Essentials

Schroll Hydrangea Essentials – en ny serie produkter specielt tilpasset Hortensia

Vores Hydrangea Essentials består af 4 Hortensia-produkter:

  • Hortensia Gødning
  • Stay Blue!
  • RØD-Hortensia Jord
  • BLÅ-Hortensia Jord

Hortensia Gødning
Hortensia Gødning indeholder særlige salte og næringsstoffer, som sikrer en sund og grøn vækst til dine Hortensia. Produktet kan med fordel anvendes til alle typer Hortensia uafhængigt af farve og sort.
Vores Hortensia er altid færdiggødet til resten af sæsonen, du behøver derfor ikke at tilføre Hortensia Gødning til nyindkøbte Hortensia. Hortensia Gødning er særligt udviklet til den overvintrende Hortensia og bør derfor tidligst tilføres året efter din Hortensia er købt.

Stay Blue!
Stay Blue! sikrer, at blå og lilla Hortensia beholder de smukke farver i deres blomsterhoveder. Vores blå og lilla Hortensia er altid færdig-blåfarvet til resten af sæsonen, du behøver derfor ikke at tilføre ekstra Stay Blue! til din Hortensia det første år.
Blå og lilla Hortensia trives bedst i sur jord, gerne med en pH-værdi på ca. 4,5. Ved denne pH-værdi optager planten det tilførte eller ophobede kalialun, hvilket blåfarver blomsterhovederne. 
Stay Blue! er langtidsvirkende og tilføres let 1-2 gange årligt. 

Blå og Rød Hortensia-jord
Blå Hortensia-jord er en færdigblandet højkvalitetsjord med den optimale mængde gødning og aluminiumsulfat iblandet. Vores Blå Hortensia-jord giver dine Hortensia de bedste betingelser for at udvikle og bibeholde et frodigt løv og blomster i blå, lilla og hvide farver. Jorden har den rette lave pH-værdi, som sikrer at din Hortensia kan optage blåfarvningen.

Rød Hortensiajord er en færdigblandet højkvalitetsjord med lav pH-værdi og optimale mængde gødning. Med denne specialjord får din Hortensia de bedste betingelser for at udvikle og bibeholde et frodigt løv og blomster. Rød Hortensia-jord passer til dine røde, rosa og hvide Hortensia.

Benyt vores Hortensia jord når du skal potte dine Hortensia ud i krukker eller ved udplantning i haven.